Ring Drycker & Sånt för bokning av dryckesprovning

Vin och Champagne


Jag älskar goda viner och dricker så ofta jag kan. Ibland är dom inte goda, men min fru tycker oftast annorlunda. Så bra att alla inte tycker likadant. Om en recensent ger ett vin  bedömningen ”full pott” är det garanti för att du också tycker det är gott?  

För mig är vinet ett perfekt tillbehör som ska matcha maten men inte överta. Ibland gör det inte det och då glömmer man den middagen... ändå är det som händer vid bordet viktigast. Dukningen, stämningen och inte minst gästerna. Klaffar det så kan ett enkelt boxvin bli en kulinarisk högtidsstund!

Har du en mysig lokal,goda vänner och eventuellt några smakrika ostar kan vi kanske nå vin och ostnirvana.

Vitt-Rött, Billigt-Dyrt, allt går att testa!

Champagne

Säg den som inte gillar skumpa?  Julafton för skumpan i Sverige är nyårsafton och  vid tolvslaget ska champagnen  konkurrera med kyla, krutrök och raketer. ALLA drycker förtjänar ett bättre öde.

Fördelen med de mousserande dryckerna är att de är mycket matvänliga och klarar de flesta kulinariska kullerbyttorna. Personligen gillar jag bubblet oavsett årstid. Prosecco från Italien, Cremant från Frankrike och allehanda mousserande drycker från nya världen.

Stilarna är många och varför inte testa några sorter med goda tillbehör?

 

Anders Elfström, Kalmar,  ordnar vinprovning efter dina önskemål
Anders Elfström, Kalmar,  ordnar dryckesprovning efter dina önskemål Boka din provning med Anders Elfström Anders Elfström, Kalmar,  ordnar whiskyprovning efter dina önskemål Anders Elfström, Kalmar,  ordnar vinprovning efter dina önskemål Anders Elfström, Kalmar,  ordnar ölprovning efter dina önskemål Anders Elfström, Kalmar,  ordnar dryckesprovning efter dina önskemål Anders Elfström, Kalmar,  ordnar dryckesprovning efter dina önskemål