Ring Drycker & Sånt för bokning av dryckesprovning


Cigarrer
Sent ska syndar´n vakna!

Har tyvärr snusat och rökt större delen av mitt liv med undantag av kortare perioder då jag hade ”uppehåll”.

Kom för ett tiotal år sedan i kontakt med kubanska Habanas. Goda vänner som tog med sig godsaker från Kuba och som tyckte att jag skulle ha dem som attribut till mina romprovningar. Det är lättare sagt än gjort så det blev så att jag njöt av dem själv även om min son tacksamt hjälpte till på våra laxfiskeresor i Skottland och Norge.

Har nu haft ett längre uppehåll på snus och istället har jag bestämt att blossa på en cigarr vid bättre tillfällen (dom är ganska ofta) och då på en avsedd plats där man i lugn och ro får puffa på kubanen.

Köp en cigarr av bättre sort på en cigarraffär som har en humidor. Placera dig skönt, gärna med ett glas elegant Speywhisky eller en fyllig Cognac.

Tänd cigarren genom att försiktigt ge glöd på toppen utan att dra. Risken är annars att du drar in värme i cigarren och att nikotinet frigörs vilket innebär att du får frän smak. Puffa nu sakta genom hela cigarren.
Inga halsbloss! Det är missbruk! Upplev hur aromerna förändras allt efter du sakta blossar på ,och rök hela cigarren tills den är slut. Det går inte att fimpa en cigarr, däremot kan du göra små uppehåll.

Hör av dig ska jag ge dig några goda tips på några favoriter.

 

Anders Elfström, Kalmar,  ordnar dryckesprovning efter dina önskemål

 

Anders Elfström, Kalmar,  ordnar dryckesprovning efter dina önskemål Boka din provning med Anders Elfström Anders Elfström, Kalmar,  ordnar whiskyprovning efter dina önskemål Anders Elfström, Kalmar,  ordnar vinprovning efter dina önskemål Anders Elfström, Kalmar,  ordnar ölprovning efter dina önskemål Anders Elfström, Kalmar,  ordnar dryckesprovning efter dina önskemål Anders Elfström, Kalmar,  ordnar dryckesprovning efter dina önskemål